Voorjaarsretraite Insight Revolution Sangha – 16 t/m 20 maart 2020

Voorjaarsretraite 2020 –  Insight Revolution Sangha
Start het voorjaar met aandacht!

Goed nieuws! Insight Revolution Sangha zal een eerste (stilte-)retraite gaan organiseren, van maandag 16 t/m vrijdag 20 maart 2020.
Locatie is Cadzandië in Cadzand (Zeeland). Kosten zijn 350 euro per persoon op basis van 3 maaltijden per dag en een eenpersoonskamer. De retraite wordt geleid door Bay Hagebeek, tevens meditatiebegeleider van Insight Revolution Sangha.

We zullen de gehele retraite in stilte zijn (op de avond van aankomst en de lunch op vrijdag na) en ons richten op belichaamde aandacht via zit- en loopmeditatie. Verder gaan we mindful bewegen, beoefenen we metta meditatie, is er iedere dag een korte lezing en is er eventueel gelegenheid tot uitwisseling van ervaringen/ stellen van vragen. Het eten is vegetarisch.

Er kan een lakenpakket worden gehuurd, voor 10 euro per persoon. Eigen slaapspullen meenemen mag natuurlijk ook. Er zijn voldoende meditatiekussens en bankjes aanwezig maar ook hier geldt dat eigen spullen meebrengen mogelijk is.

Deelname is mogelijk voor degenen die meditatie ervaring hebben (dit kan worden aangegeven op het inschrijfformulier). Van de deelnemers wordt verwacht dat ze aan de complete retraite deelnemen en niet halverwege stoppen.

Inschrijving is nu reeds geopend. Omdat dit onze eerste retraite is, doen we dat ruim op tijd. In september van dit jaar moeten we laten weten of de retraite doorgaat, dit als er genoeg deelnemers zijn. Zijn die er niet, kunnen we in september nog kosteloos annuleren. Maar van annuleren gaan we niet uit. Geef je dus meteen op, direct betalen garandeert jou jouw plek en wordt gewaardeerd. 🙂

INSCHRIJVEN
Het inschrijfformulier met daarop de gegevens om te betalen kun je hier vinden.
Wij maken je hieronder voor de zekerheid attent op onze annuleringsvoorwaarden.

Annuleringsvoorwaarden
Afmelden (via email) is mogelijk:
– tot vier weken (uiterlijk 1 februari 2020) voor aanvang van de activiteit. Wij brengen dan alleen administratiekosten (€ 50,00) in rekening;
– wanneer je tussen de vier en twee weken (tussen 2 februari en 1 maart 2020)  voor aanvang van het programma annuleert, brengen wij de helft van de totale verschuldigde kosten (175 euro voor kamer of 180 euro voor kamer en evt lakenpakket)  in rekening;
– bij annulering binnen twee weken (vanaf 2 maart 2020) voor aanvang of bij onderbreking tussentijds (ivm noodgeval) kunnen wij helaas niets terugbetalen.